Back to All Events

workshop kimchi

Kimchi, gefermenteerde Chinese kool, is aan een opmars bezig in onze keukens. Voor veel mensen is deze variant op zuurkool nog onbekend, maar als je er eenmaal van hebt geproefd, ben je fan, en wil je zelf ook aan de slag gaan. En eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om te maken!

Kimchi is een Koreaans gerecht waarbij er enkele spelregels zijn maar evenveel vrijheden. Kimchi laat je toe je eigen recept te creëren dat net wat pittiger, zoeter, rijker of zilter van smaak is.
Tijdens deze workshop krijg je de kans om enkele smaakcombinaties te proeven en voorkeuren uit te filteren. Nadien maken we samen een basiskimchi waarbij iedere stap wordt uitgelegd. Indien gewenst kan er ook een vegetarische variant gemaakt worden.Na afloop krijg je wat we gemaakt hebben mee naar huis, samen met een aantal recepten om verder aan de slag te gaan.

Praktisch:
groep min 6 ma 10 personen
per persoon 35 euro
incl verslag
zelf mee te brengen: een weckpot met beugelklem van 1 liter.

Inschrijvingen via info@sante.one voor 19/10/2019

Earlier Event: October 23
workshop moswandje maken
Later Event: November 8
Pistache Invites - Tom Kets