Back to All Events

workshop visible mending (Sashiko)

Visible mending wil zeggen, zichtbaar herstellen. Door middel van een zeer oude Japanse borduurtechniek (Sashiko) ga je kleding en/of stof herstellen. Alhoewel deze techniek heel decoratief is, kent hij zijn oorsprong in een veel praktischer verhaal. Origineel gebruikten de Japanners deze techniek om stof te versterken, om slijtage te maskeren of om bij het watteren van stof de verschillende lagen goed aan elkaar te naaien.

Iedereen die zin heeft om gezellig in groep deze techniek aangeleerd te krijgen is welkom. Voor deze workshop is totaal geen basiskennis vereist, we gebruiken deze techniek om een jeans te herstellen. Wij nemen genoeg proeflapjes mee van oude jeans om op te oefenen, maar je mag zeker ook uw eigen kapotte jeans meebrengen indien u er thuis één heeft liggen.

Zin om zelf aan de slag te gaan? Schrijf je dan snel in!

Prijs:  50€ per persoon (inclusief materiaal, drankje en hapjes) 

Inschrijven? Schrijf een mailtje naar info@debbieliciousatelier.be en je krijgt een mailtje terug met de betalinginstructies.Earlier Event: November 8
Pistache Invites - Tom Kets
Later Event: November 22
TMGS (The Moe Greene Specials)