Back to All Events

workshop borduren op kleding

Iedereen die zin heeft om iets van kleding op te fleuren adhv wat borduursteken, is bij Debbielicious Atelier aan het juiste adres. We leren hoe je een tekst en/of tekening op je kledingstuk overbrengt en gaan meteen van start met enkele basissteken.

We borduren enkele toffe steken op je zelf meegebrachte kledingstuk. Katoen of jeans werkt het gemakkelijkste, best geen T-shirts of rekbare stoffen. We laten je enkele voorbeelden zien ter inspiratie maar denk gerust thuis eens na of zoek naar hartenlust ideeën op Pinterest. Print eventueel het voorbeeldje uit en breng het mee. Wie geen kledingstuk in gedachten heeft, kan ook gerust op een katoenen totebag borduren.

Deze workshop is voor iedereen die zin heeft om gezellig in groep te leren borduren. Voor deze workshop is totaal geen voorkennis vereist.  Zin om zelf aan de slag te gaan? Schrijf je dan snel in!

Prijs:  50€ per persoon (inclusief materiaal, drankje en hapjes, je kledingstuk dien je uiteraard zelf mee te brengen.)

Inschrijven? Schrijf een mailtje naar info@debbieliciousatelier.be en je krijgt een mailtje terug met de betalinginstructies.Earlier Event: November 22
TMGS (The Moe Greene Specials)
Later Event: December 1
zondagbrunch bij Koffie & Korneel