Back to All Events

workshop Ferme Dranken

Met fermentaties breng je nieuwe smaken in je glas én geef je je darmflora de nodige portie bacteriën. Je leert hoe je dat praktisch aanpakt, ontdekt welke smaken je bevallen en je krijgt inzicht in de wondere wereld van het fermenteren.
Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende gefermenteerde dranken. Van waterkefir, kombucha tot gemberbier en shrub. Na een theoretische toelichting, proeven en ruiken we volop. Liesbet licht de verschillende werkwijzen en smaken toe en samen zoeken we naar de ferme drank die aansluit bij jouw smaakpalet. Afsluiten doen we met het maken van een starter en verdelen van scoby's en korrels voor de geïnteresseerden.
Aantal deelnemers:min 6 max. 10

incl proeverij, verslag, starters volgens voorraad
inschrijven via info@sante.one voor 7/2/2019

Earlier Event: February 9
Start To Wed
Later Event: February 13
Nice to meet you!