Back to All Events

Aan tafel met Lieve pepermans en Serge Ornelis

Ontbijtgesprek over het boek “Met slaande deuren. De kunst van goed ruziemaken”

Lieve pepermans, advocate en bemiddelaar:

In mijn praktijk zijn er de conflicten van mijn cliënteel. In mijn privéleven zijn er de ruzies met mijn lieve puberdochters. Ooit had ik een partner met wie ik vreselijke ruzies had. Ruzie is iets dat iedereen meemaakt. Iets dat waarschijnlijk niemand leuk vindt.
Serge Ornelis leerde ik kennen toen we allebei 17 waren. We waren elkaar uit het oog verloren en 35 jaar later blijkt Serge een schitterend boek geschreven te hebben over ruzie. In zijn boek biedt hij troost, inzicht en hoop over hoe we ruzie toch tot een goed eind kunnen brengen.

Tijdens dit ontbijtgesprek ga ik met Serge in gesprek over 3 inzichten en 3 handvatten waarmee we ons de kunst van goed ruziemaken kunnen eigen maken. Daarbij gaat hij graag in op onze voorbeelden, vragen en inzichten rond ruziemaken.

.

Earlier Event: February 15
Jacle Bow
Later Event: February 19
Volle Maan mantra 's zingen