Back to All Events

info-avond hoogsensitiviteit en loopbaanbegeleiding

Een kanarie in de koolmijn....

Toen ik 12 jaar geleden ontdekte dat ik hoogsensitief ben, vielen er vele puzzelstukjes in mekaar. Ik las in een tijdschrift een artikel over HSP'ers (hoogsensitieve personen) en interviews met hoogsensitieve mensen. 'Hé, dat artikel gaat over mij, en men heeft mij niet eens gebeld', dacht ik. -:)
Wat een feest van herkenning en er viel al een kleine last van mijn schouders.
Het verklaarde waarom ik vaak uitgeput thuiskwam na een vergadering waarin iedereen door elkaar praatte; waarom ik plots huilbuien kreeg, waarom ik sfeer en spanning zo goed aanvoelde (en overnam), waarom ik de gevoelens van anderen onbewust overnam en details in lichaamstaal zag, eerder dan anderen aanvoelde dat er iets niet in de haak zat,... zoals een kanarie in de koolmijn dus!
Ik kon door overprikkeling plots veranderen van de lieve & verdraagzame Katrien in GODZILLA....
Deze hoogsensitieve karaktertrek was vooral nog een last en mijn job(s) putten mij uit. Ik was van plan er mijn kracht en sterkte van te maken!
Ik las boeken, volgde workshops, praatte met gelijkgezinden over het thema. Mijn nieuwe inzichten probeerde ik toe te passen en te oefenen in de praktijk, zowel privé als op het werk, met veel vallen en nog meer opstaan.

Oef, ik ben dan toch niet gek (of een beetje misschien).

Als loopbaancoach wil ik graag mijn ervaringen, kennis en tips hierover delen met jou in bijvoorbeeld een loopbaantraject. Daarom ben je van harte welkom op een inspiratie -en info avond over hoogsensitiviteit en loopbaanbegeleiding.

Inschrijven kan via de ticketlink of door me een e-mail te sturen: katrien.van.brempt@telenet.be
https://www.katrienvanbrempt.com

Earlier Event: July 8
Novonov Summerholiday
Later Event: September 1
Koffie & Korneel viert feest