Back to All Events

Pistache Invites - The Bonnie Blues

Pistache staat het podium af aan de 3 straffe dames van 'The Bonnie Blues'.
The Bonnie Blues is, zoals ze het zelf omschrijven, een akoestisch trio dat klinkt zoals het interbellum in een café-chantant in de Seefhoek of een cabaret in de Louisiaanse bayou. De Andrew Sisters of de Mills Brothers, pakkend maar vol kwinkslagen.
Nele Paelinck, Juno Kerstens en Laura Vanden Heede zingen alledrie en begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren '20 tot '50 - van slowfox tot twist, van bolero tot barbershop ragtimes. Pistache trekt zijn dansschoenen alvast aan!!
Het facebook event: https://www.facebook.com/events/1936284929769968/
Vrijdag 5 oktober, 20u30 (gratis)

Earlier Event: September 21
Pascal Deweze