Back to All Events

Onderwijsterras

Dag onderwijsprofessional,

We nodigen jou graag uit, samen met andere mensen met een hart voor onderwijs, op het 'Onderwijsterras Antwerpen'.
De ‘onderwijsterrassen’ van Mysterie van Onderwijs** gaan jaarlijks door op de eerste vrijdag van september. Een onderwijsterras is een after-school-drink waar we in de stralende zon (of gietende regen) babbelen over het onderwijs. Wat geeft ons goesting, waar doen we het voor, waar worden we warm van. Het zijn hoopvolle waarderende ontmoetingen met gelijkgezinden. Dit jaar gaan er op 6 september onderwijsterrassen door in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Herk-de-stad, Lanaken, Leuven, Mechelen, ...

Inschrijven is niet nodig.

Earlier Event: September 6
lezing 'Leef je missie in volle overgave'
Later Event: September 25
workshop maak je eigen bloemenkrans