Back to All Events

Soirée magique -------- nog slechts een paar plekjes vrij!

Alles is nu even helemaal anders dan anders.  Bijzondere tijden vragen om bijzondere activiteiten en daarom organiseert de novonov samen met achterbuurman (en mentalist) Stefan Paridaen op vrijdagavond 18 september "Soirée Magique".
Verwacht u aan een meeslepende voorstelling met mentalisme, verwondering, magisch theater, illusie, fantasie, hersenspinsels, interactieve science-fiction, oude en nieuwe technieken en trucs waarvoor u op het puntje van uw stoel gaat zitten...
Mentalist Stefan Paridaen brengt stukken uit zijn eigen repertoire maar nodigt ook heel straffe collega's - zoals bijvoorbeeld Tim Oelbrandt - uit om samen een unieke show te brengen.
De artiesten hebben daarenboven hun show volledig corona-veilig gemaakt.

In deze corona tijden doen we een aantal zaken net iets anders dan anders:

  • De voorstelling gaat buiten door

  • We werken met reservaties en inschrijvingen

  • De plaatsen zijn spijtig genoeg beperkt.  Er is een strikte maximum-capaciteit.  We zullen de inschrijvingen accepteren in volgorde van wanneer e-mails binnenkomen.  We raden dus aan om snel in te schrijven.

  • Alle corona-maatregelen moeten strikt worden nageleefd.  Dat is echt heel belangrijk.  Bekijk gerust eens www.info-coronavirus.be/nl

  • Iedereen zal per "bubbel" samen zitten.   De inschrijving gebeurt ook per "bubbel". Eén persoon van de "bubbel" stuurt een e-mail naar info@novonov.be waarin staat hoeveel personen er in de bubbel zullen zitten (uiteraard kan je ook aangeven dat je alleen komt).  We sturen dan in de loop van volgende week een e-mail terug met meer informatie en instructies.

We danken hierbij ook alvast iedereen die geholpen heeft en helpt om dit alles mogelijk te maken in deze onzekere tijden. 

We kijken hard uit naar deze eerste novonov avond sinds lang en hopen van u hetzelfde...  

zie ook:
stefanparidaen.be
facebook.com/stefanparidaenmentalist
timoelbrandt.be
facebook.com/timoelbrandt.be

Earlier Event: September 18
Soirée magique -------- VOLZET!
Later Event: September 24
DIY Natural Cleaning Products