Back to All Events

Stijn Meuris - try out - "Stilstand" (Tirade#5) VOORSTELLING VOLZET!

In DE STILSTAND (Tirade#5) kijkt Meuris met spitante humor, scherpzinnigheid en een bevlogen verteltrant terug op twee hoogst uitzonderlijke jaren. Jaren die hem jaren van zijn leven gekost hebben - en ei zo na het leven zelf.
Het is geen stand-up comedy as you know it. Geen vrijblijvende moppentapperij en geen gratuite aaneenschakeling van dijenkletsers. Maar wel een anderhalf uur durende solo-voorstelling, een wervelende conférence in een knap decor waarin Meuris het publiek én zichzelf een spiegel voorhoudt.

Relevant, raak en broodnodig.
Want vanuit stilstand kan je weer verder.

(Belangrijk: deze voorstelling is gratis maar inschrijven is noodzakelijk)

  • We werken met reservaties. U kan dus enkel komen kijken als u ingeschreven heeft en hier een bevestiging van heeft gekregen. De plaatsen zijn spijtig genoeg beperkt met een strikte maximum-capaciteit. We raden dus aan om snel in te schrijven.

  • Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@novonov.be . U zal dan een mail terugkrijgen met de vraag om € 7,- per persoon over te schrijven op onze rekening. Als u de avond zelf op tijd komt krijgt u voor hetzelfde bedrag drankbonnen. Op deze manier hopen we het aantal mensen dat niet (of te laat) komt opdagen te beperken...

  • BTW: De bar is wel gewoon heel de avond open en daar bent u zoals elke vrijdag altijd welkom vanaf 15u30 zonder inschrijven.

Earlier Event: September 30
droogbloemen in glas
Later Event: October 22
Vrijdagavond-bar