Back to All Events

Pistache Invites - Samowar

Samowar is het soloproject van Leen Diependaele: Rock Rally Finaliste 2014 - Marcel Vanthilt - FroeFroe - HetPaleis - ... Een prachtdame met een breekbare stem helemaal alleen op het podium. Omringd door loopstations, effectpedalen, kabels en micro's waarmee ze live dansbare ritmes en knallende beats uit de boksen doet galmen. Deze minimale aanpak resulteert in een reeks fragiele nummers die worden beschreven als: vervormd, gemuteerd, ogenschijnlijk lief en knuffelig, maar oh zo meedogenloos. Samowar volgt duidelijk haar eigen experimentele pad in het elektropop-landschap en flirt met elementen van techno en de avant-garde, waardoor je een zoete puinhoop krijgt!
Earlier Event: October 12
workshop fermenteren en inspireren
Later Event: October 23
workshop moswandje maken